info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Biz Neyin Bedelini Ödedik

Yıldız hemşire hem ağladı hem ağlattı

Abdullah Öcalan’ın yargılandığı mahkemede müşteki olarak verdiği ifade sırasında ismi duyulan Hemşire Yıldız Namdar, dün TBMM Dikmen Kapısı’nda tek kişilik eylem yaptı.
 
Meclis’te görüşülen çözüm paketini eleştiren Yıldız Namdar’ın eylemine CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ve MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğhan destek verdi. Yıldız Hemşire, "Biz neyin bedelini ödedik. Hepiniz şehitlerinizi ve onların geride kalan yakınlarını unuttunuz. Soruyorum şehitler kim için ve ne için şehit oldular. Sizlere zarar gelmesin, ülke bölünmesin, bayrak inmesin, ezan susmasın dediler. Düşünmediler hiçbir şeyi. Canlarını kanlarını bedenlerinin parçalarını sizler için feda ettiler. Şimdi soruyorum Sayın Başbakan, Sayın Vekilleri biz neyin bedelini ödedik.    
 
Biz yıllarca neyin acısını çektik. Biz yıllarca neyin gözyaşını döktük. O yiğitler canını kanını bedenlerinin parçasını ne için verdiler. Ben şehit eşi olarak kardeşi kardeşe kırdıracak, ülkeyi bölecek, PKK’yı güçlendirecek bu süreci kınıyor ve asla desteklemediğimizi açıkça söylüyorum. Destek verenleri de şehitler, bedel ödeyenler ve tarih asla affetmeyecek" dedi. Namdar’ın açıklamaları sırasında MHP’li Oğhan da gözayaşlarına hakim olamadı.