info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şalvarlarından Neler Çıktı Neler

3 ilde sokaklarda uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 4 ü kadın 11 kişi gözaltına alındı.

 

Konya merkezli 3 ilde sokaklarda uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 4'ü kadın 11 kişi gözaltına alındı. Kadın kuryelerin Gaziantep'ten, Konya'ya iç çamaşırları içinde uyuşturucu taşıdığı öne sürüldü.
 
Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokaklarda uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi.
 
Konya merkezli Antalya ve Gaziantep'te eş zamanlı olarak daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında 6'sı Konya'dan olmak üzere 4'ü kadın 11 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada ise satışa hazır paketler halinde 2 kilo eroin ile yine paketler halinde bir miktar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan kadın kuryelerin Gaziantep'ten, Konya'ya iç çamaşırları içinde uyuşturucu taşıdığı öne sürüldü.