info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Köprüden Atladı Kurtuldu

22 yaşındaki Begüm Şipal, dün akşam saat 17.00 sıralarında Haliç Köprüsü ne giderek korkuluklardan atladı.

Olay yerine giden polis genç kadını intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Polislere, eşinden ayrıldığını, bu yüzden de bebeğini aldırdığını söyleyen üniversite mezunu Şipal, tüm çabalara rağmen ikna olmadı.

Bu sırada köprünün altındaki yoldan geçen vatandaşlar, moloz yüklü bir kamyonun üzerindeki brandayı alarak köprünün altına gerdi. Kendisini ikna etmeye çalışan polislere, geçen yıl nisan ayında lise öğrencisi arkadaşı Beyza Önder'in de Haliç Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiğini anlatan Begüm Şipal, bir polisin “Yapma, bak, ezan da okunuyor” dediği sırada kendini boşluğa bıraktı.

Vatandaşların köprü altında gerdiği brandanın üzerine düştükten sonra yere yuvarlanan Şipal, ağır yaralandı. Olay yerinden geçen Hülya Özgen adlı doktor, başına darbe alan Şipal'a ilk müdahaleyi yaptı.

Ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Begüm Sipal, burada yapılan müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Şipal'in bir dönem Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak çalıştığı ortaya çıktı. Bu arada atlamadan önce eşinden ayrıldığını söyleyen Şipal'in hiç evlenmediği belirlendi.