info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çarptığı Öğrenciden Daha Çok Korktu

D-100 Karayolu nda, yayalar için kırmızı ışık yanmasına rağmen yolun karşısına geçmek isteyen 14 yaşındaki Ayçin Kılıç a İl Genel meclis üyesi Avukat Nurhan Atalay çarparak, hafif yaralarken kızın üzerine kapanıp gözlaşlarına boğuldu. Öğrenci kaza ardından öğrenci "Bir şeyim yok, ağlama" diyerek Atalay’ı teselli etmeye çalıştı.

Kaza, İzmit'te kentten geçen D-100 Karayolu'nun Mimar Sinen Üstgeçidi yanında meydana geldi. Buradaki yayalar için konulan sinyalizasyonlu geçitte yayalara kırmızı yanmasına rağmen, İzmit Çenesuyu İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Ayçin Kılıç bir grup arkadaşıyla karşıya geçmek istedi. CHP İl genel Meclis İl Genel Meclisi üyesi Avukat  Nurhan Atalay yönetimindeki 16 P 2207 plakalı atomobil fren yapmasına rağmen genç kıza hafifçe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle öğrenci düşerken, hemen aracından inen Avukat Nurhan Atalay  yanına koştu. Heyecandan titreyerek ağlamaya başlayan Avukat Atalay kız öğrenciye  sarılarak birşeyi olup olmadığını sordu. "Ben bir insana nasıl çarparım. Ancak araçlara yeşil yanıyordu. Fren yapmama rağmen çarpmayı önleyemedim" diyen Nurhan Atalay'ın çırpınışlarını, ayaklarında hafif sıyrıklar oluşan öğrenci Ayçin Kılıç olaya ondan daha fazla üzüldü. Ayçin Kılıç, "Bir şeyim yok. Ağlama. Önemli değil" diyerek sürücüyü yatıştırmaya çalışırken, sürücü ile çarptığı yaralı arasındaki bu diyalog ve dökülen gözyaşları kaza  yerine koşan meraklılar tarafından ilgiyle izlendi.

Öğrenci sağlık kontrolü için Seka Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Avukat Nurhan Atalay da ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.