info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ne Zaman Öleceksiniz?

Meraklıları cezbedecek yeni uygulama, ne kadar ömrünüzün kaldığını söylüyor!

Akıllı telefonlar hayatımıza girdi gireli uygulamalardan başımızı kaldıramaz olduk. Her gün yeni bir uygulamanın yayınlandığı teknoloji dünyasında, haber olmayı hak eden uygulamalardan biriyle daha tanıştıralım bu yüzden sizi: Deadline!
 
Ne kadar ömrünüzün kaldığını söyleyen bu uygulama, belki de saçmalığı ile haber olmayı hak ediyor ama meraklıları olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bu durum. Ne yani hiç mi bakan yok, web'deki tuhaf 'ömür' testlerine?
 
Bazı uyanık girişimciler, insanoğlundaki bu 'ne kadar ömrüm kaldı' merakını akıllı telefon teknolojisi ile birleştirdi işte sonunda. Apple telefonlardaki Healthkit verilerini temel alan uygulama, size bir kaç soru soruyor ve 'muhtemel' ölüm tarihinizi veriyor. Ardından da resimde görüldüğü gibi '37 yıl, 0 ay, 6 gün, 22 saat, 40 dakika, 24 saniye' gibi 'ürküten' bir geri sayıma başlıyor.
 
Tamam, ecelin ne zaman geleceği belli olmaz tabi ki. Ama zaten bu uygulamanın da amacı doğru tarih vermek değil, sağlıklı yaşam konusunda siz sevgili meraklıları bir şekilde motive etmek.