info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanlığına Levent Gündoğdu Seçildi

Trakya Kent Konseyleri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Çorlu’da geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Trakya Kent Konseyleri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Çorlu’da geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısında, 30 üyesi bulunan Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanlığına Tekirdağ Kent Konseyi Başkanımız Levent Gündoğdu seçildi.
Toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının bölge sorunlarını tespit ederek çözüm önerilerini masaya yatırmak ve uygulanmasını sağlamak olduğunu belirten Trakya Kent Konseyler Birliği Başkanı Levent Gündoğdu, “Birliğimize üye tüm kent konseylerimizle birlikte ortak ve koordineli bir çalışma platformu oluşturarak bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kent Konseyleri kentlerin yönetiminde önemli rol oynamaktadır. Trakya’daki 30 kent konseyimiz ile birlikte güç birliği oluşturarak bölgemize yakışır hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.
Çorlu’da gerçekleştirilen Trakya Kent Konseyleri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısında belirlenen yürütme kurulu şu kişilerden oluştu:
Levent Gündoğdu           Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanı
Kadir Baran  Silivri Kent Konseyi Başkanı
Münir Saygın   Kırklareli Kent Konseyi Başkanı
Özer Demir  Edirne Kent Konseyi Başkanı
Zakir Buğdaycı  Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı
İsmet İlteralp  Babaeski Kent Konseyi Başkanı
Ramadan Cesur  Çorlu Kent Konseyi Başkanı
Toplantıda ayrıca Çevre ve Sağlık, Tarım ve Doğal Kaynaklar ile Afet ve Kriz Yönetimi adı altında 3 adet çalışma grubu da oluşturuldu. Trakya Kent Konseyleri Birliği’nin Sekretarya görevinin de Tekirdağ Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından yürütüleceği belirtildi.