info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç, Ram Trakya Genel Kuruluna katıldı

Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ram Trakya Belediyeler Birliği nden gelen davet üzerine, Bulgaristan ın Stara Zagora kentine gerçekleştirdiği günübirlik ziyarette, Birliğin Genel Kurul Toplantısı na katıldı.

Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ram Trakya Belediyeler Birliği’nden gelen davet üzerine, Bulgaristan’ın Stara Zagora kentine gerçekleştirdiği günübirlik ziyarette, Birliğin Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Ram Trakya Birlik Başkanı Kolyo Milev yaparken, öncelikle davetleri doğrultusunda Bulgaristan’da bulunan Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a onurlandırmaları sebebi teşekkürlerini aktararak bir toplantıda daha bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

Trakyakent ile Kaliteli Çalışma Sistemi Oluşturduk.

Milev konuşmasında, birliklerin gelişmelerine katkılar sağlanması adına Belediyeler arası iş birliği çalışmalarına daha fazla ağırlık vermeleri gerektiğini belirtirken, kendilerinin de Ram Trakya Belediyeler Birliği olarak Trakyakent Belediyeler Birliği partnerliğinde çok kaliteli bir çalışma sistemi oluşturduklarını dile getirdi.

Başkan Kolyo Milev, bundan önceki programları olan ve Türkiye’de düzenlenen iş adamları toplantısının da iki birliğin ortak çalışmalarının güzel bir ürünü olduğunu ve programın iki ülke açısından son derece yararlı bir birliktelik oluşturduğunu belirterek, programın gerçekleşmesinde çok büyük katkısı bulunan Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a teşekkürlerini iletti.

Proje Çalışmaları Konusunda Desteğe Hazırız

Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’da toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Dalgıç konuşmasında, Ram Trakya Belediyeler Birliği yönetimine kendilerine yaptıkları davet için teşekkür ederken, Birlik yönetiminin Genel Kurul Toplantılarında Trakyakent yönetimini de görmek istemelerinin kendileri adına gurur verici bir durum olduğunu ifade ederek burada bulunmaktan dolayı da mutluluk içerisinde olduğunu belirtti.

Başkan Dalgıç, Trakyakent Belediyeler Birliği olarak kendi bünyelerinde oluşturdukları projelerle Uluslar arası alanda daha fazla söz sahibi bir birlik olduklarını ifade ederken, bölgesel kalkınma adına Ram Trakya Belediyeler Birliği’ne proje çalışmaları konusunda destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Genel Kurul Toplantısında, Birliğin dönem içi faaliyetleri, Bölgesel kalkınma çalışmalarında izlenecek olan yol ve Üye Belediyelere sağlanacak hizmetler, Üye Belediyeler arasında iş birliği çalışma programları oluşturma ve Mevzuat gibi gündem maddeleri oluşturan konular hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.