info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazar Yeri Açılışı İçin Geri Sayım Başladı

Yenilenen ve depreme dayanıklı hale getirilen 1. Murat Mahallesi Semt Pazarı’nda çalışmalar tamamlandı.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Modern yapısıyla pazar esnafına ve Edirne halkına hem güvenli hem de konforlu bir alışveriş ortamı sağlayacak, 5 bin 800 metrekarelik kapalı alanı ve kafeteryasıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak olan yeni pazar yerimizin Edirne’mize hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı 10 Ağustos Cumartesi günü saat: 11.00’de gerçekleştireceğimiz açılış törenimize davet ediyorum ” dedi.

Cumartesi ve Çarşamba günleri hizmet veren eski pazar alanı, yürütülen çalışmalar süresince geçici olarak Margi Alışveriş Merkezi ve Migros arasında bulunan alana taşınmıştı. Yenilenen ve modern bir yapıya kavuşan 1. Murat Mahallesi Semt Pazarı, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’de düzenlenecek törenle Edirne halkının hizmetine sunulacak. 5 bin 800 metrekarelik kapalı alanı ve içerisinde yer alan kafeteryası ile dikkat çeken yeni pazar yeri, Edirnelilere güvenli ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Depreme dayanıklı olarak inşa edilen bu modern pazar alanı, vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek şekilde tasarlandı. Açılış öncesinde bir açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, yaşanan zorluklara rağmen projeyi tamamlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Edirne Belediye Meclisi’miz tarafından halkımızın güvenliği ve ihtiyaçları doğrultusunda alınmış olan bu önemli kararı, hayata geçirmek için çalışmalara hızlı bir şekilde devam etmeye gayret etmiştik. Ancak yapım sürecinde karşılaştığımız şirket kaynaklı sorunlar nedeniyle maalesef gecikmeler yaşandı.

Tüm bu sorunları çözmek ve vatandaşlarımızı daha fazla bekletmemek için elimizden geleni en hızlı şekilde yaptık. Nihayet, verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni pazar yerimiz, modern yapısıyla pazar esnafına Edirne halkına hem güvenli hem de konforlu bir alışveriş ortamı sağlayacak. 5 bin 800 metrekarelik kapalı alanı ve kafeteryasıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bir alan oluşturduk. Yeni pazar yerimizin Edirne’mize hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleştireceğimiz açılış törenimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Murat Ürtekin