info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.9766
Dolar Satış
:
34.0379
Euro Alış
:
37.9182
Euro Satış
:
37.9865
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesinde Renkli Festival

Edirne Belediyesi, Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde düzenlediği Okula Dönüş Festivali ile çocukların okul heyecanına ortak oldu.

Yüzlerce öğrencinin katıldığı festivalde, yeni eğitim-öğretim yılına neşeli bir başlangıç yapıldı.

Türkiye’nin ve Balkanların en büyük interaktif çocuk müzesi olan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde Okula Dönüş Festivali düzenlendi. Festivale Edirne Belediyesi Başkan Vekili Cenk Ergüden, Başkan Yardımcıları Gökçe Onur Öktem ve Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Belediye Meclis Üyeleri, veliler ve yüzlerce öğrenci katıldı. Çocuklar, müzenin büyülü atmosferinde hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün geçirirken, yeni döneme hep birlikte “Merhaba!” dedi. Dans gösterileri, ritmik cimnastik, büyüleyici bubble show, zumba, eğlenceli bilim atölyesi, survivor parkuru, yüz boyama ve heyecan dolu yarışmaların yer aldığı festivalde çocuklar, unutulmaz anlar yaşarken, sürpriz hediyelerle de buluştu. Festivalde yaptığı konuşmada çocuklara ve velilere seslenen Edirne Belediyesi Başkan Vekili Cenk Ergüden, “Türkiye’nin ve Balkanların en büyük interaktif çocuk müzesinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepiniz hoş geldiniz. İlk zil sesi ile birlikte çocuklarımız eğitim hayatına devam edecek. Öğretmenlerimiz ve velilerimiz de yepyeni hedeflerle bir arada olacaklar. Bu yeni eğitim döneminin gerçekten çocuklarımız için öğretmen-veli işbirliği anlamında çok daha verimli olmasını, güzel neticeler vermesini yürekten diliyorum” diye konuştu.

Tüm çocuklara Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ın sevgi ve selamlarını da ileten Edirne Belediyesi Başkan Vekili Cenk Ergüden, Edirne Belediyesi olarak, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencileri her konuda desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak : Murat Ürtekin