info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2024 - 2025 Yılı Edirne`nin Eğitim Yılı Olacak

Edirne Valisi koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Edirne’de Geleceğin “Fatihleri ve Sinanları için Edirne Eğitim Yılı” temalı, “Milli Eğitim Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne'deki eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve başarı oranlarının artırılmasına yönelik eğitim ve öğretimin çalıştayda her yönüyle ele alındığını aktardı. Edirne Valisi Yunus Sezer, eğitimdeki başarının artırılması için tüm kurumların ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Amaçlarımızı, hedeflerimizi ve kaynaklarımızı birleştirmemiz lazım. İl olarak Edirne’miz, eğitim noktasında birçok ilden daha iyi bir seviyede olduğunu görüyoruz.” İfadelerini kullandı.

2024 - 2025 dönemin Edirne için eğitim yılı olduğunu söyleyen Vali Sezer, her çocuğumuz ve öğrencimiz ile ayrı ayrı ilgilenilmesi gerektiğini belirtti. Eğitimin önemine dikkat çeken Vali Sezer, çalıştay ile birlikte ilimizin eğitimde yol haritasının çizileceğini belirtti. Çalıştay il ve ilçelerimizde yer alan kaymakamlarımız, öğretmenlerimiz ve paydaş kurumların katılımıyla yapıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin