info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

WhatsApp e Rakip Geliyor!

Efsanevi torrent sitesi Pirate Bay in kurucusu WhatsApp e rakip olacak bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor.

Popüler torrent sitesi Pirate Bay'ın kurucularından olan Peter Sunde, yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştirmeye başladı. Android ve iOS platformları için geliştirilecek olan bu uygulama kullanıcıların gizliliğini esas alıyor.
 
İsveç dilinde gizli anlamına gelen "hemlis" adındaki mesajlaşma uygulaması, kullanmış olduğu şifreleme sistemi sayesinde devletin ve servis sağlayıcılarının mesajlarınıza ulaşmasını engelliyor. Böylelikle Heml.is uygulamasını kullananlar güvenli bir şekilde mesajlaşabiliyor.
 
Çok sade bir arayüze sahip olan Heml.is uygulaması iOS 7'nin arayüzüne uygun olarak tasarlanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Heml.is uygulamasının hayata geçirilmesi için ekip 100.000 dolarlık bir hedef koydu. Uygulamaya 5 Dolar ve üzeri bağış yaptığınız takdirde, uygulama indirilebilir hale geldikten sonra aktif etmeniz ve ekstra seçenekleri kullanmanız için size 2 adet kod gönderilecek.
 
Çok yakında Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilebilir olacak Heml.is uygulaması şifreleme sistemi ve muhteşem arayüzü sayesinde WhatsApp'e rakip olacak gibi görünüyor.