info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galaxy S4 Active in Görüntüleri Ortaya Çıktı

Hakkında bir çok dedikodunun ortaya atıldığı Samsung Galaxy S4 Active modeli sonunda ortaya çıktı.

 

Hakkında bir çok dedikodunun ortaya atıldığı Samsung Galaxy S4 Active modeli sonunda ortaya çıktı. Samsung Galaxy S4 Active suya ve toza karşı dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor.
 
Samsung'un merakla beklenen Galasy S4 Active modeli sonunda göründü. Samsung'un amiral gemisi Galaxy S4'ün toza ve suya karşı dayanıklı versiyonu olan Active,4 çekirdekli 1.9GHz işlemci ve Adreno 320 grafik işlemciye sahip. Galaxy S4 ile aynı ekran boyutunu kullanan akıllı telefon 5inç ekran boyutuna ve 1080p çözünürlüğe sahip.
 
Gsmarena'nın paylaştığı habere göre Galaxy S4 Active'de, Galaxy S4 modelinde olduğu gibi Super AMOLED ekranın yer alıp almadığı henüz net olmadığı açıklanırken, telefonda 8 mega piksel arka kamera kullanılacağı belirtildi.
 
Galaxy S4 ile benzer görünüme sahip olmayan telefonun arka kısmında metalik koruma kapağı ve alt ve üst bölümlerde kaydırmaz kauçuk kaplamayla birlikte 4 vida bulunuyor. Ekranın ön bölümünde ise Galaxy S4'den farklı olarak fiziksel tuşlarda bulunuyor.
 
Şuan için Samsung Galaxy S4 Active için resmi açıklama yapılmazken, sızdırılan görüntülerin Hırvatistan'da ortaya çıktığını belirtelim. Telefonla ilgili deha fazla bilgi için bizim takip etmeye devam edin.