info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ziçev Oyunlarının 6. sı yapıldı

Tekirdağ Belediyesi ile Ziçev Vakfı işbirliğinde bu yıl 6. sı düzenlenen Ziçev Özel Oyunları İsmet İnönü spor Salonu nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediyesi ile Ziçev Vakfı işbirliğinde bu yıl 6.’sı düzenlenen Ziçev Özel Oyunları İsmet İnönü spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Oyunlar öncesi sabah Atatürk Anıtı’nda bir tören gerçekleştirildi. Törende anıta çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk töreninin ardından kortej eşliğinde bir yürüyüş gerçekleştirildi. Törenlere Belediyeyi temsilen Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu katıldı.

İsmet İnönü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen özel oyunlarda ise Basketbol kategorisinde Tekirdağ İlköğretim Okulu ve İş Okulu birinci oldu. İkinciliği Edirne Faika Erkut iş okulu , üçüncülüğü Toki özel eğitim merkezi ve iş eğitim merkezi, Özel oyunlar sonunda masa tenisi Hatice kırca Çanakkale Kıvılcım rehberlik merkezi ikiniciliği Melikşah Demiral ,üçüncülüğü Ali Rişvan Çorlu sakatlar derneği özel eğitim mesleki eğitim merkezi, yüzme yarışmalarında 25 mt serbest A kategorisi birinci Özgür Yıldız Toki Özel Eğitim Merkezi, ikinciliği Şafak Solak Hoşköy İ.ö.o üçüncülüğü Ataberk Yücel Ziçev, 25 Mt serbest B kategorisi birinci Onur Özkaya Ziçev, ikinciliği Batuhan İşteal Ziçev, 25 mt sırtüstü birinciliği Deniz Sevin Çanakkale kıvılcım rehberlik merkezi,ikincili Betül Yavuz, dereceye giren özel sporculara ödülleri Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ve Ziçev Vakfı Başkanı Rukiye Güneş, Gençlik Spor İl müdürlüğü şube müdürü Abdülkerim Kasap, Basketbol il temsilcisi Burhan Ertetik tarafından  kupa ve madalyalar verildi.

Tekirdağ Belediyesinin kardeş şehri Almanya’nın Bayreuth kasabasından Özürlüler proje başkanı Fachschule Himmelkron ve Uwe Mading ile beraberinde Mennan Yıldırımla birlikte ödül töreninde bulundular.

TEKİRDAĞ İŞ OKULU BASKETBOL TAKIMI:

Berat ***, Oğuzhan***,Burak***, Taha***, Gökhan***, Faruk***, Recep***,Mert***.Barış***, Aycan***, Seçkin***

TOKİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ BASKETBOL TAKIMI:

Özgür***, Ömer***,Ali***,Emir***,Ramazan***,Oğuzhan***, Erdem***,K.Ömer***,