info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılın İlk Büyük Operasyonu 100 Bin Euro luk Kaçak Mal Yakalandı

Tekirdağ da 100.000 Euro luk kaçak mal operasyonu...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık organize şube müdürlüğü ekipleri Keşan üzerinden İstanbul’a araba parçası, gıda maddesi, bitkisel ve kimyasal ilaç yüklü bir aracın Tekirdağ üzerinden İstanbul’a götürüleceği ihbarı üzerine yapılan operasyonda, 34 HU 8227 plakalı Renault minibüs takibe alınmış, araç içerisinde bulunan Murat T. (44), ile Mehmet Hakan C. (48), isimli kişilerin kullandığı araç içerisindeki kaçak mallarla Marmara Ereğilisi’nde yakalandılar.

Yakalanan mallar içerisinde, 3.400kg  İsviçre, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerine ait etiketler bulunan kaliteli kaşar peyniri, Müslümanlarca kullanılması sakıncalı bulunan domuz etiketli salam ve sosisler muhtelif gıda maddeleri bitkisel ve kimyasal ilaçlar ( kanser tedavisi ve cinsel uyarı için kullanılan) ile 480 adet oto beyni, 68 adet hava yastığı, mercedeslere ait defransiyel   ile dolu olan araç içindeki mallar yakalanarak araç içerisinde bulunan şahıslar adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulama sonunda şahıslar serbest kaldılar.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize şube müdürlüğü ekiplerce yakalanan malların tamamı Tekirdağ Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü Kaçak ambarına teslim edildi.

Gıda maddelerinin Tarım İl Müdürlüğü kontrol şubesince imhası için işlemlere başlanıldı.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber