info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yerlikaya dan Kapaklı Kaymakamı na Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Ali Yerlikaya, Tekirdağ’ın yeni ilçelerinden Kapaklı’ya giderek, Kapaklı’nın kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya, "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

İlçeye gelişinde; Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, ilçenin muhtelif noktalarını gezerek, geçici Kaymakamlık binası için incelemelerde bulundu.
 
Vali Yerlikaya, Kapaklı ziyaret programında ilk olarak, Kapaklı Belediyesi’nde hizmet veren Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ziyaret etti. Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Başkan İrfan Mandalı ile bir süre Kaymakamlık makamında sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, daha sonra Kapaklı ilçesini gezerek, geçici Kaymakamlık binası için beraberindekilerle incelemelerde bulundu. Vali Yerlikaya, geçici Kaymakamlık binası olarak düşünülen  binada devam eden çalışmalarla ilgili de yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali Yerlikaya,incelemelerinin ardından, Kapaklı Belediyesi karşısındaki çay bahçesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
 
Vali Ali Yerlikaya’nın Kapaklı ziyaret programında  Vali Yardımcısı ve Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu Başkanı Bekir Sıtkı Kocakundakçı da yer aldı.
 
 
 
 
 
,