info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yarış Esnasıda Bayıldı

Liseli Aslı Yarışı Tamamlayamayınca Hüngür Hüngür Ağladı.

Tekirdağ da liseler arasında düzenlenen 400 metre koşusuna katılan ve bir süre sonra yere düşerek baygınlık geçiren 16 yaşındaki Aslı Şeniz, yarışı tamamlayamadığı için hüngür hüngür ağladı. Şeniz i öğretmenleri sakinleştirmeye çalıştı.

22-23 Mayıs tarihleri arasında İzmir de yapılacak olan Türkiye Liseler Arası Atletizm Yarışları na gidecek olan 3 ü kız toplam 6 kişinin belirlenmesi için kentteki liselerde eğitim gören 60 kız ve erkek öğrenci seçildi. 2 gün sürecek olan yarışlar için öğrenciler Namık Kemal Stadyumu nda 100,400 ve 1500 metre koşu etaplarına katıldı. 400 metre etabına çıkan ve yarışa hızlı başlayan Tekirdağ Ticaret Meslek Lisesi 10 sınıf öğrencisi Aslı Şeniz, koşunun 200 ncü metresinde aniden bayıldı. Koşunun yapıldığı yerde sağlık ekipleri olmayınca yerde yatan Şeniz e ilk müdehaleyi öğretmenleri yaptı ve yüzüne dökülen su ile kendine getirildi. İzmir deki yarışa katılmayı çok istediği öğrenilen Aslı Şeniz, "Yarışı tamamlayamadım" diye ağlamaya başladı. Hıçkırıklara boğularak ağlayan Şeniz i öğretmenleri "Kızım ağlama yarın tamamlarsın" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Yaklaşık 15 dakika sonra kendisine gelen ve bir yere oturması sağlanan Aslı Şeniz, "Ayağıma ağrı girdi, başım döndü bayıldım. Tamamlayamadığım için ağlıyorum. Yarıştan iki gün önce sakatlanmıştım." dedi. Yarışların yarın da devam edeceği öğrenildi.