info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vekil Yüceer Kaymakam Kubilay ı Ziyaret Etti

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Ziyarette Milletvekili Candan Yüceer’e, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 
Yüceer, Çerkezköy’ün zengin bir bölge olarak nitelendirilmesine rağmen durumun farklı olduğunu söyleyerek “İşimiz gereği köylerimize de gidip geliyoruz. İnsanlarımız daha iyi yaşam koşullarına sahip olmak istiyor. Yaklaşan bir yerel seçim var ve ona yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Umarım kısa sürede buraya alışırsınız. Çerkezköy çok güzel bir ilçe ve ben de 17 senedir burada yaşıyorum. Mezun olduktan sonra ilk görev yerim burası oldu” dedi.
Tekirdağ bölgesinde yaşanan sel felaketine de değinen Yüceer, “Sel felaketinden olumsuz etkilendik. Ama hayırlısıyla yeni Adliye binasıyla birlikte her şey değişecek. Dere ıslah çalışmaları da devam ediyor. Ama yine de bir sıkıntı olacak gibi gözüküyor. Çok deremiz var ve Islah edilmediği sürece sıkıntılar yaşanacaktır” diye konuştu.
Hükümet konağı için yer arayışına başlayacaklarını kaydeden Kaymakam Kubilay ise, “Valimizin desteğiyle ilçeye kalıcı bir hükümet konağı kazandırılması noktasında çabamız olacak. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı olmaz. Ciddi bir çalışma var, bunu gözlemliyoruz. Çerkezköy büyük bir yer, adliyemiz de yeni bir yere taşınıyor. Burası büyüyen bir yer, kamu kurum ve kuruluşlarının daha iyi bir mekanda olması gerekiyor” dedi.