info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Yerlikaya Tekirdağspora El Attı

Tekirdağ a geldiği günden itibaren Tekirdağ ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya ,Tekirdağ spor un sorunlarının kendisine iletilmesiyle sorunların çözümü için düğmeye bastı.

 

Tekirdağ’a geldiği günden itibaren Tekirdağ’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya ,Tekirdağ spor un sorunlarının kendisine iletilmesiyle sorunların çözümü için düğmeye bastı.
 
3 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 10:00 da polis evinde Tekirdağ Spor yöneticileri bazı daire müdürlerinin de davet edildiği sorunların çözümü ve destek nasıl yapılır ve ne gibi çözümler üretilebilir destekler sağlanabilir konusu kahvaltılı toplantıda görüşülecek.
 
Büyük umutlarla bu güne kadar yapılan transferler ve geçtiğimiz yıl elde edilen şampiyonluk sonrası BAL ligi 11. Grup da şampiyon olabilmek için maddi ve manevi destek bugüne kadar Doruk Marmara ve Tekirdağ Belediyesi ve bazı iş adamları tarafından bu günlere gelindiği bilinmektedir.
 
Vali Yerlikaya tarafından öncülük edilerek Tekirdağ Spor’a destek toplantınsın başarılı geçerek önümüzdeki günlerde ekonomik sıkıntılarda bulunmadan  Tekirdağ’ a yakışır bir takım hedefliyor ve şampiyonluk bekliyoruz.