info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali YERLİKAYA nın

Tekirdağ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Eğitimde yaşanan gelişme ve ilerleme, uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Ülkemizi çağdaş uygarlıklar düzeyinin üzerine çıkarmak ise ancak kaliteli bir eğitimle mümkün olacaktır.

İlimizde yeni bir eğitim öğretim yılına 150.196 öğrencimiz, 6.894 öğretmenimiz, 716 idareci kadromuz ve velilerimizin desteği ile başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Sevgili öğretmenlerimiz! Amacınız bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirmek olmalıdır.

Sevgili öğrencilerimiz! Geleceğinizi şekillendirmek için önünüze çıkan hiçbir engel bahane olmasın. Hedefinizi belirleyin; sabırlı olun, çok çalışıp çaba gösterin, ancak bu şekilde istediğiniz hedeflere mutlak surette ulaşabilirsiniz.

2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizi siz fedakâr öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimize emanet ederken, öğretim yılının tüm eğitim yöneticilerimiz, öğretmen, öğrenci ve ailelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum. denildi.