info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vahdet Akın’dan Birlik Beraberlik Yemeği

Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi aday adayı Vahdet Akın, akrabalarına yönelik birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Yoğun bir katılımın olduğu yemekte konuşan Vahdet Akın, “Burada olduğu gibi sizden alacağım güce emindim. Benim ve partimin arkasından gelerek verdiğiniz güçten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Yemeğe katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise, “Ak Parti’ye gönül vermiş, Ak Parti’nin misyonunu kabullenmiş herkesin bizimle olmasını diliyoruz. Sadece bedenen değil dualarınızla da bizlerle birlikte olmanızı istiyoruz. Meclis üyeliklerinde en fazla müracaat Erzurumlu kardeşlerimizden geldi. Bu konuda da hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
YEMEK DÜNYASINDA BİR ARAYA GELDİLER
 
Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi aday adayı Vahdet Akın, Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de yaşayan akrabalarına yönelik birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Önceki akşam Yemek Dünyası’nda saat 19.00’da düzenlenen yemeğe Vahdet Akın’ın akrabalarının yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile eşi Nuran Ertem, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İl Genel Meclis üyesi Hasan Karaca ve Akın’ın yakın arkadaşları katıldı.
 
SİZLERE GÜVENEREK MECLİS ÜYELİĞİNE TALİP OLDUM
 
Düzenlediği yemekte katılımın yoğun olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Vahdet Akın “Zamanınızı ayırarak buraya geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bu süreçte de sizin gücünüze, saygıdeğer hemşerilerime, köylülerime, akrabalarımıza güvenerek seçim zarfında Ak Partiden Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak müracaat ettim. Tıpkı burada olduğu gibi sizden alacağım güce emindim. Benim ve partimin arkasından gelerek verdiğiniz güçte dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tabi ki Sayın İlçe Başkanım ve Belediye Başkan Adayım layık görür ise bende sizlere layık olmaya çalışacağım” dedi. 
 
ERZURUMLU KARDEŞLERİMLE HEP SICAK TEMASLAR İÇİNDE BULUNDUK
 
Vahdet Akın’ın konuşmasını tamamlamasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem de kısa bir konuşmada bulundu. Ertem “Vahdet Akın kardeşimize bu yemekte bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bunun yanında sizlere de Vahdet kardeşimi kırmadan geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik yemeğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Erzurumlu kardeşlerimle hep sıcak temaslar içerisinde bulunduk. İnşallah bundan sonra da bizlerle birlikte olursunuz” diye konuştu.
 
EN İYİ HİZMET EDECEK KİŞİYİ SEÇMEYE ÇALIŞACAĞIZ
 
Meclis üyelerinin açıklanmasıyla birlikte kim olursa olsun herhangi bir gönül kırıklığı yaşanmamasını dilediğini söyleyen Ertem “Adaylık açıklandıktan sonra çalışmalarımız daha da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte bugüne kadar Erzurumlu kardeşlerimizin büyük oranda desteğini istedik. Bundan sonra da isteyeceğiz. Ak Parti’ye gönül vermiş, Ak Parti’nin misyonunu kabullenmiş herkesin bizimle olmasını diliyoruz. Sadece bedenen değil dualarınızla da bizlerle birlikte olmanızı istiyoruz. Meclis üyeliklerinde en fazla müracaat Erzurumlu kardeşlerimizden geldi. Allah hepsinden razı olsun. İçlerinden en layığını ve en iyi hizmet edecek kişiyi seçmeye çalışacağız. Ama bu birbirlerinden ayrı demek değildir. Her biri bizim için çok değerlidir. Rica ediyorum kim olursa olsun gönül kırgınlığı yapmayın.Bizim için önemli bir seçim inşallah bu süreçte yanımızda olursunuz” açıklamasında bulundu.