info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uzunköprü de Hastalar Güvenle Taşınıyor

Uzunköprü Belediyesi, engelli, yatalak, yaşlı vatandaşlara taşıma hizmeti veriyor.

Uzunköprü Belediyesi, Uzunköprü ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan sağlık kurum ve kuruluşlarına ulaşımlarını tek başlarına yapamayacak durumda olan engelli, yatalak, yaşlı vatandaşlarıı belediye hizmet aracı ile taşıyarak civar ilçelerdeki sağlık kuruluşlarına götürüyor.
 
Encümen kararı ile maddi durumu iyi olmadığı belirlenen vatandaşları ücretsiz olarak taşıyan belediye ekipleri kemoterapi, MR çekimi gibi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşları da Edirne merkez, çevre ilçeler ve İstanbul’daki sağlık kuruluşlarına götürüyor.
Hastaların belirtmiş olduğu hastanelere götürüldüklerini ve vatandaşın hastane işlemleri bittikten sonra tekrar evlerine bırakıldıklarını dile getiren yetkililer, "Sağlık kuruluşlarına tek başına gidemeyen vatandaşlarımız için yapılan çok değerli bir hizmet. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Bu hizmetten yararlanmak isteyen maddi durumu iyi olamayan vatandaşlarımız var ise belediyeye gelerek dilekçe ile başvurabilirler” dedi.