info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Belediyesi Çevre Düzenlemesi ve açık düğün salonu ihalesi yapıldı

Tekirdağ ın Büyükşehir belediyesi olmasıyla kapanacak olan Ulaş Belde belediyesi geçtiğimiz gün çevre düzenlemesi ve açık düğün salonu ihalesi yapıldı.

Tekirdağ’ın Büyükşehir belediyesi olmasıyla kapanacak olan Ulaş Belde belediyesi geçtiğimiz gün çevre düzenlemesi ve açık düğün salonu ihalesi yapıldı.

İhale sürecinde girecek olan firmalar tarafından 6 ihale dosyası alındığı ihaleye 4 firmanın teklif verdiği bu teklifler içinde Değirmenköy’lü iş adamlarından Adil Salman’ın 3.780.000 TL teklif verdiği bu teklifin ihale komisyonu tarafından halen görüşmesi devam ettiği açıklandı.

İhalenin kesinleşme süreci daha tamamlanmadığından önümüzdeki günlerde Ulaş belediye başkanı Kenan Demiray tarafından ihaleyle ilgili açıklama yapılacağı belirtildi. Büyükşehir kuruluş kanununda Çorlu beldeleri olan Ulaş, Misinli, Marmaracık ve Velimeşe beldeleri Ergene İlçesi içinde olacakları kesinleşti.

Ergene İlçe kaymakamlığının Ulaş Beldesinde mi yoksa Marmaracık Beldesinde Mi ? olacağı şu anda tam olarak netleşmedi. Önümüzdeki günlerde Ergene İlçe kaymakamlığının hangi ilçe merkezinde olacağı netleşmiş olacak.