info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tutulmayan Sözün, Gerçekleşmeyen Vaadin Hesabı Sandıkta Verilecek

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Tunca: “Tutulmayan her sözün, yapılmayan her hizmetin hesabı sandıkta verilecektir” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Tunca: “Tutulmayan her sözün, yapılmayan her hizmetin hesabı sandıkta verilecektir” dedi.
 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve İlçe Yöneticileri Merkeze bağlı köy ve beldelere ziyaretlerini sürdürüyor. AK Partili heyet son olarak Naip Köyü’nü ziyaret ederek köy sakinleriyle sohbet etti.
 
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ziyarette yaptığı konuşmada Naip Barajı ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yaklaşan yerel seçimlerin Tekirdağ için öneminden bahseden Başkan Tunca,  vatandaşın, verdiği sözleri yerine getiren bir belediye başkanı ve çalışan bir belediye istediğini söyleyerek, “Vaatler ve sözler havada kalmamalı. Her söz her vaat kişiyi bağlar. Maalesef hizmet vaatlerini yerine getirmeyen bir belediyecilikle karşı karşıyayız.  Tutulmayan her sözün, yapılmayan her hizmetin hesabı sandıkta verilecektir.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaret kapsamında köy halkının sorunlarını dinleyen, temenni ve önerilerini de not eden İlçe Başkanı Emrah Tunca ziyaret ettikleri her köy için bilgi kartı düzenlediklerini, köy sakinlerinin sorunlarını ve önerilerini kayıt altına alan çalışmalarının rapor haline getirilerek ilgili mercilere ulaştırıldığını aktardı.