info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tredaşla Altyapı Protokolü İmzalandı

Tredaş Genel Müdürü Hikmet Sezer, İşletme Müdürü Turhan Avcı ve Tesis Yatırımları Direktörü Mehmet Dönmez Tekirdağ Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüştüler.

 
Belediye Başkan Yardımcısı  Sinan Çetiz’in de eşlik ettiği ziyarette Tredaş yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler alan  Dalgıç “ Tredaş güzel yatırımlar yapıyor. Belediye olarak onların her zaman yanındayız. Çok ciddi çalışmalar yaptık, Tredaşla organize olarak bundan sonra da güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.
 
Geçen yıl birçok yatırımlar yaptıklarını bu yatırımları bu yıl da devam ettireceklerini söyleyen Tredaş Tesis Yatırımları Direktörü Mehmet Dönmez “ Tredaşı en iyi dağıtım yapan şirket yapacağız. Tekirdağ Belediyemizden çok memnunuz.  Bu çalışmalarımıza her zaman  destek veren Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 
 
Tredaşın geçen yıl başlattığı yaklaşık 25 Milyon liralık  2 yıllık yatırım planı içinde yer alan   100. Yıl Mahallesinde enerji hattının yer altına alınması ile ilgili  protokol de imzalandı. Protokole Tekirdağ Belediyesi adına Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tredaş adına da Genel Müdür Hikmet Sezer imza attı. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağı belirtildi. Geçen yıl da Hürriyet ve Değirmenaltı Mahallesinin tamamında enerji hatları yer altına alınmıştı.