info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tredaş İsyan Ettirdi

Tredaş ın Tekirdağ merkezde elektrik kesintileri vatandaşı ve evlerdeki ev hanımlarını canından bezdirdi.

 

 

 
Cumartesi günü öğleden sonrabelli aralıklarla kesilen elektrik ancak 20:00 verilebildi. Meydana gelen trafo arızlarının ve yer altına alınan hatlardaki çalışmaları sebebiyle bir çok aksaklıkların olduğu bu aksaklıklardan ötürü bakım onarım ekiplerinde yeterince personel bulunmadığı iddia ediliyor.
 
Şehir merkezinde Cengiz Topel meydanındaki trafo da meydana gelen (AKIM TRAFOSUNUN)2 kişi tarafından değiştirilmesi için neden 4 saat elektirklerin kesik kaldığının açıklamasını yapacak bir yetkiliye ulaşamadık.
 
Şehir merkezindeki pasajlarda tam alış veriş saatlerinde kesilen elektrikten dolayı çok sayıda vatandaş tarafından gazetemize şikayetlerini ileten iş yeri sahiplerinin bu haklı taleplerini bizde araştırdık.
 
Hürriyet mahallesinde kesilen elektriklerin Fen lisesi altındaki kabinde topraklı hattın üzerine ayırıcıyı kapatılması olduğu, Radyo tv vericileri civarında Havai hatlardaki ileticileri kopardı. Burada bulunan trafoların akım trafoları yandığından geçit izolatörleri de arızalanarak uzun süreli gece saat 01:00 e kadar izolatör ve akım trafosu değiştirme işlemleri, dar personel imkanları içinde devam ettiği bilgilerine ulaştık.
 
Tekirdağ da 1. yıl kutlamaları için Ramada Hotel de 600 kişilik davet veren şirket yetkilileri ne yazık ki vatandaşın iş yeri ve evleri karanlıkta kaldığı bir zamanda içki  sofralarında eğlenerek kutlamada bulunması bunu duyan vatandaşı çileden çıkardı.
 
Göreve başladıktan iki ay sonra basınla bir defa toplantı yapan Genel Müdür Yusuf Baykan, Tekirdağ da elektrikleri kesilen vatandaşlara ne açıklama yapacak! Tekirdağ merkezde Hürriyet ve değirmenaltı mahallelerinde  havai hatların yer altına alınması işlemi 15 ocak 2013 tarihine kadar bitirilmesi gerektiği ancak bu güne kadar gözle görülür bir çalışma olmadığı yapılan yerlerde de yer altı kabloları döşendiği halde, yollardaki bozulan alanın üzerine kilit taş ve asfalt döşemeleri henüz yapılmadığı görülüyor.
 
Şehir merkezsinde bugün açıklanan programlı elektrik kesintisi saat 17:00 de verilmesi gerektiği halde saat 19:30 olmasına rağmen halen Ertuğrul mahallesi eski bakıl pazarı sokaktaki işyeri sahipleri elektriklerinin olmayışından dolayı isyan etiklerini dile getirdiler.
 
Konuyla ilgili Tredaş’ın kısa zamanda kamuoyunu bilgilendirici açıklamalar yapması bekleniyor.