info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyalılar puanları paylaştı

Türkiye U17 Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları Kırklareli grubu, bugün Kırklareli Sentetik çim sahasında başladı.

İki Trakya ekibi, Çorluspor ve Keşanspor 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmayı Kırklareli İl Hakemlerinden orta hakem Oktay Erden Yardımcı Hakemler Yasin Yurtsever ile Onur Yurtöven hakem üçlüsü maçı yönetti. Statü gereği maç 40+40 80 dakika oynandı.

Karşılaşma iki takımın karşılıklı pozisyonlarıyla başladı. İki takım da çok istekli oynuyordu. İlk dakikalardaki bu çekişme izleyenlere heyecan veriyordu. İki Trakya takımının karşılaşmasının sonucu seyirciler tarafından merakla bekleniyordu. Bir bakımdan Trakya derbisi söz konusu oldu. Edirne takımı olan Keşanspor daha organize oynuyordu. Ancak Tekirdağ takımı olan Çorluspor da iyi oynuyordu. 13. dakikada durumu 1-0 yapan Çorluspor derin bir nefes aldı. Golden sonra rahat oynamaya başladı. Keşanspor beraberlik sayısını ilk yarının bitimine on bir dakika kala 29. dakikada buldu. Durum 1-1 oldu. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda Keşanspor un üstünlüğü vardı. Sahada üstün oynayan Keşanspor U17 takımı birçok gol pozisyonuna girdi. Ancak Çorluspor un kalecisi Mustafa bütün pozisyonlarda başarılıydı. Hatta bir ceza sahası karombolünde üç tane net golü önledi. Bu başarılı hareketleri seyirciler tarafından da alkış aldı. Maçta başka gol olmayınca iki Trakya takımları puanları birer birer paylaştı.

Çorluspor: 88- Mustafa Özsarı, 2- Anıl Tuna, 3- Tayfun Altınbilek, 4- Levent Korkmaz, 5- Adem Erdem, 6- Süleyman Özdemir, 7- Özgür Sarıgöz, 8- Doğan Can, 9- Cihan Yalçın, 10- Barbaros Sezer, 11- Semih Öztürk

Teknik Direktör: Sedat Olcay

Keşanspor: 1- Mert Güzel, 2- Temel Ünsel, 3- Eralp Selvili, 4- Cengizhan Özdemir, 5- Mehmet Kaya, 6- Adil Çakar, 7- Esat Sezer, 8- Mete Can Eler, 9- Egemen Dikmen, 10- Erkan Berktan, 11- Mert Ürkmez

Teknik Direktör: Fatih Anlar

Goller: 13. dk. Semih Öztürk (Çorluspor), 29. dk. Esat Sezer ( Keşanspor)