info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent ten Sosyal Medya Eğitimi

Tekirdağ BİK şube müdürlüğü ve Trakyakent birlik başkanlığı tarafından “Halkla ilişkiler, Sosyal Medya ve Vatandaşla İletişim” konulu Trakyakent birlik üyeleri, belediye halkla ilişkiler çalışanları ve gazetecilere eğitim semineri düzenlediler.

Bu akşam Tekirdağ Ramada otelde düzenlenen eğitim seminerinde Tekirdağ Bik şube müdürü Mustafa Canbey Bik’in tarihsel gelişimini anlatan bir sunum yaptı. Sunumda gazetelerin gelişmesi için nasıl bir yöntem uygulandığı 30 mart 2014 tarihinden sonra Tekirdağ Büyükşehir olması vesilesiyle artık Tekirdağ ilinde yer alan bütün belediyelerin ilan çalışmalarını 195 sayılı kanun gereği kendileri aracılığıyla yapacaklarını söyledi.
 
Güçlü medyanın yöresine daha faydalı olabileceğini anlatan Mustafa Canbey bugünkü toplantı vesilesiyle belediye başkanlarıyla medya mensuplarının bu eğitim çalışmasında bir araya gelmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Daha sonra Tekirdağ Belediye başkanı ve Trakykent birlik başkanı Op .Dr. Adem Dalgıç düzenlenen seminerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seminer sonrası kendilerinin ve bir çok personelinin buradan kazanım sağlayacağını inandığını kaydetti. Toplantının başında misafirlerden izin isteyen Başkan Dalgıç Çerkezköyde düzenlenen bir başka programa katılmak üzere seminerden ayrıldı.
 
Trakyakent birlik müdürü Çetiz de; birlik başkanımız Op. DR. Adem Dalgıç’ın “yararlı çalışmalar yapmak için tanınırlık önemli bir etkendir”. Sözünü kendimize ilke edindik ve bunu sağlamak için üye belediyelerin sesi olmak adına, ulusal ve uluslar arası toplantılarda tanınır, güvenilir bir belediyeler birliği olmayı başardık dedi.
 
Seminer veren  Yrd. Doç. Dr.  R.Gülay Öztürk de;belediye basın halkla ilişkiler bölümünün çalışmaları hakkında geniş aktarımlarda bulundu. Günümüzde medyanın durumu sosyal medyanın önemi, belediyecilikte medyanın halkla ilişkilerin önemi, belediye başkanının halkla iç içe kırmadan, üzmeden, bıkmadan yaptıkları işleri anlatmaları gerektiğini örneklendirerek katılımcılara aktardı. 2 saat süren eğitim semineri sonrası Tekirdağ Ramada otel havuz başında Tekirdağ manzarası karşısında akşam yemeği yenildi.
 
Yapılan seminer çalışmasına, Tekirdağ Belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Çolru Belediyre başkanı Ünal Baysan, Bik Tekirdağ şube müdürü Mustafa Canbey, Batı Marmara Gümrük ve Ticater Bölge Müd. Muharrem Murat, Belediye Başkan yard. Sinan Çetiz, Barbaros belediye başkanı Fikret Yılmaz, Lüleburgaz Ahmetbey Belediye başkanı  Ünal Kaymaz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Evrensekiz belediye başkanı Halil Abanoz, Pınarhisar belediye başkanı Mustafa Cingöz, Havsa Bel. Başk, Oğuz Tekin, Hayrabolu Bel. Başk Hasan İrtem, Çorlu belediye başkan yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhat Çatalkaya, A. Sarıkurt, Kültür Müdür yard. Naşit Oksar,  Tekirdağ Belediyesi Basın Halkla ilişkiler bölümü çalışanları, Malkara belediyesi basın halkla ilişkiler, Trakyakent birlik çalışanları ile  çok sayıda gazeteci katıldı.