info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Traktör İnternet Sitesi Yayında

Trakya Traktör 2. el organizasyonu olarak sektörümüzdeki yeni bir açılımı sizlerle paylaşıyoruz. 2. el traktör satışlarında işçilik garantisi, finansman, sigorta,çekici hizmeti ve yedek parça hizmetlerini bir paket olarak sizlere sunuyoruz.

 

Değerli müşterilerimiz;
Trakya Traktör 2. el organizasyonu olarak sektörümüzdeki yeni bir açılımı msizlerle paylaşıyoruz. 2. el traktör satışlarında işçilik garantisi, finansman, sigorta,çekici hizmeti ve yedek parça hizmetlerini bir paket olarak sizlere sunuyoruz.
Bu şekilde daha güvenli ve ciddi bir sistematik içerisinde alışverişlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.Ürünlerimizi içeren bültenleri her ay sizlerle paylaşacağız.
Güncel traktörlerimizi anlık olarak Web sitemizden inceleyebilirsiniz. Bereketli bir sezon dileklerimizle işlerinizde başarılar diler, saygılar sunarız.
 
Şirket Yetkilisi Burhan Göçmen Şöyle Devam Etti:
Trakya Traktör; New Holland Bayii Başak Karataş A.Ş., Case IH Bayii, Trakya Karataş Otomotiv Ltd. şirketlerinin 2. el değerlendirme organizasyonudur.
2. el ürünlerimizin Trakya sınırları içerinde nakliyesi yapılmaktadır. Alınan ürünlerin satış devrinin alıcı tarafından aynı gün alınması mecburidir.