info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1398
Dolar Satış
:
34.2013
Euro Alış
:
37.6516
Euro Satış
:
37.7195
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trafik Polisine Eğitim Verildi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından trafik hizmetlerinde görev yapan (26) Polis Memuruna mesleki bilinç kazandırılması amacına yönelik olarak 4-9 Temmuz 2013 tarihleri arasında Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda “Temel Trafik ve Trafiğin Denetlenmesi” konulu eğitim verildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından trafik hizmetlerinde görev yapan (26) Polis Memuruna mesleki bilinç kazandırılması amacına yönelik olarak 4-9 Temmuz 2013 tarihleri arasında Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda   “Temel Trafik ve Trafiğin Denetlenmesi” konulu eğitim verildi.
Eğitimde; trafik ile ilgili meslek bilgisi, trafik kurallarını ihlal ederek vatandaşa kötü örnek teşkil edilmesinin önüne geçilmesi konularında doğru davranış kazandırmaya yönelik neler yapılabileceği, emniyet kemeri kullanımı, şehir içi ve dışında azami hız sınırları, kavşaklarda geçiş hakkı kuralları ve kazalarda polis olarak yapılması gerekenler konularında bilgiler aktarıldı.
Eğitimi başarı ile tamamlayan personel için 09.07.2013 tarihinde sertifika töreni düzenlendi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen sertifika töreninde, başarılı kursiyerlere sertifikaları İl Emniyet Müdür Yardımcıları Bülent Şensoy, Hasan Bozkurt ve Hüseyin Duman ile Şube Müdürü Doğan Çakar, Metin Kesici, Kadir Yıldırım, Nizamettin Türel ve Emniyet Amiri Cavit Yılmaz tarafından verildi.