info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tır, Otomobili Altına Aldı : 6 Yaralı

Tekirdağ’da şoförünün uyuduğu tır seyir halindeki bir otomobili altına aldı, kazada tırda bulunan iki kişi ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saatlerinde Tekirdağ - İstanbul Karayolu Köseilyas köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Ukrayna plakalı Tır sürücüsü Jordan Maksimoski (52) iddialara göre yolda uyudu. Tır yine aynı yönde seyreden 34 LH 9765 plakalı otomobili altına alarak yüz metre sürüdü.
 
Şarköy’den İstanbul’a tatilden dönen otomobilde bulunan sürücü Ayşegül Özyurt (38) yolcular Lütfü Bora Özyurt (43), Nazife Özışık (44), Müslüm Özışık, (44) ve Tır'da yolcu olarak bulunan Stoyan Todorof, çeşitli yerlerinden yaralandı. Tır sürücüsü Jordan Maksimos, Tır’ın köprü ayağına çarpması ile ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Tır sürücüsünün hayati tehlikesinin sürdüğü, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.