info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Thrace basından Tekirdağspor a tam destek

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, süper amatörde lider durumda bulunan ve 3. lige çıkma planları yapan Tekirdağspor için destek istedi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ve Tekirdağspor başkanı Lütfü Dökmen le beraber Thrace Basın Doğal gaz şirketi Genel Müdürü Mustafa Yavuz , Çevre yolunu yapan şirket Sedaş yetkilisi ve Tren Yolunu yapan Çelikler şirketine ziyarette bulunarak süper amatörde lider durumda bulunan ve 3. lige çıkma planları yapan Tekirdağspor için destek istediler.

Şirketlerinin Trakya da kalabilmesi için 25 yıldan beri büyük mücadeleler verdiğini ve gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini belirten Thare Basın doğal gaz şirketi genel Müdürü Mustafa Yavuz Gazı devam ettirebilmek için her ay 3 kuyu açıyoruz.3 Kuyu için bir ayda 3 milyon dolar yatırım yapıyoruz. Şirketimizin ortakları yabancı ama çalışan 300 personelimiz de hepsi Türk.Çok güzel bir yerde çalışıp yaşıyoruz. Bizimde bu şehre katkımız olmasını istiyoruz. Tekirdağspor un iyi yerlerde olmasını cani gönülden istiyoruz.Biz Tekirdağspor u bir kez değil sürekli desteklemek istiyoruz dedi.

Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu anlatan Genel Müdür Yavuz Hep beraber Tekirdağspor u hakkettiği yerlere getireceğiz diye konuştu. Doğal gaz kullanımının yakın bir zamanda daha da artacağına dikkat çeken Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç desteklerinden dolayı genel müdür Mustafa Yavuz a teşekkür etti.

Sedaş ve Çelikler şirketine de ziyarette bulunan Başkan Dalgıç bu şirketlerden de destek sözü aldığını belirterek Destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz dedi.