info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TESKİ Yeni Mazgalları Monte Ediyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sokaklara yeni mazgallar monte ediliyor.

Etap etap yapılacak olan çalışmalar kapsamında ilk olarak belirlenen sokaklara 11 adet yeni mazgal monte edilirken, 86 metrelik yağmur suyu şebekesi yapılıyor.
 
TESKİ TARAFINDAN YAPILIYOR
 
TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Faruk Şen, yeni yapılan mazgallar hakkında bilgi vererek, “Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan yeni çalışmalar kapsamında belirlediğimiz sokaklarda mazgal çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Erdinç Duran Sokak’ta birincisi 6,70 metre uzunluğunda ve 0,80 eninde, ikincisi de 2 metre uzunluğunda 0,80 eninde monte ediliyor. Diğer yandan Meltem Sokak üzerinde de 5 metre uzunluğunda 0,80 eninde mazgal monte edildi. Aynı Sokak üzerinde 86 metre uzunluğunda yağmur suyu şebeke hattı beton borularla yapılıyor” dedi.
 
KOSVALI SOKAK ÜZERİNE 3 ADET MAZGAL KONULDU
 
Fatih mahallesi üzerinde ki sokaklarda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Şen, “Tayfun Sokak üzerinde bulunan Anaokulu önünde 3 metre uzunluğunda 0,80 eninde, Sedef sokak üzerinde de bir tanesi 1,20 metre ve 0,90 eninde, diğeri de 4 metre uzunluğunda 0,80 eninde monte edildi. Diğer yandan Kosvalı Sokak üzerinde üç adet mazgal monte edilirken, her üçü de 1,20 metre uzunluğunda 0,90 eninden olacak” diye konuştu. 
 
DİĞER SOKAKLARDA DA YAPILACAK
 
TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Faruk Şen konuşmasının sonunda ise, “Karanfil Sokak girişinde 2 metre ve 0,80 eninde, Göre Sokak girişinde de 1,20 metre uzunluğunda ve 0,90 eninde mazgal monte işlemi yapıldı. İlk etapta bu sokaklarda yeni mazgalların montesi yapılırken, etap etap yapılan çalışmalar kapsamında diğer sokaklarda da aynı çalışmalar devam edecek” açıklamasında bulundu.