info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Temiz Bir Tekirdağ İçin...

Tekirdağ Belediyesi temiz bir Tekirdağ için çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da hizmet araçlarını yeniliyor. Tekirdağ ın çöp temizliğinde kullanılmak üzere yeni alınan 4 adet tam donanımlı temizlik kamyonunun tanıtım töreni Tuğlalı Park ta gerçekleştirildi.

Tanıtım töreninde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak yenilenme çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Temiz bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bu konuda yapmış olduğu çalışmalar gerçekten takdire şayan. Bir yandan temiz sokak, temiz okul kampanyaları ile halkımızı temizliğe özendirmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan da halkımıza hizmet ettiğimiz araçlarımızı da yeniliyoruz. Bu çerçevede temizlik filomuza 4 adet daha temizlik kamyonu katıldı. Halkımıza yepyeni araçlarla hizmet edeceğiz. Tüm halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
 
Konuşmanın ardından yeni temizlik kamyonlarının kurdelası Başkan Dalgıç başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Belediye Meclis Üyeleri Levent Gündoğdu, Fehmi İşler, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı, şirket yetkilileri Salih Tekin ve Süleyman Gül tarafından kesildi.
 
Başkan Dalgıç açılışın ardından temizlik firması yetkililerinden araçların çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Açılışa vatandaşlar da ilgi gösterdi.