info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Teknik Heyeti Resmi Sözleşme İmzaladı

Tekirdağspor, yeni sezon öncesi anlaştığı Teknik Direktör Ergun Kantarcı ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan la resmi sözleşme imzaladı.

Tekirdağspor, yeni sezon öncesi anlaştığı Teknik Direktör Ergun Kantarcı ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan'la resmi sözleşme imzaladı.
 
Tekirdağspor'un başına getirilen 67 yaşında ki tecrübeli teknik adam bugüne kadar Kütahyaspor, İzmirspor, Balıkesirspor ,Bucaspor, Diyarbakırspor, Aydınspor ve son olarak da Aksarayspor takımlarını çalıştırmıştı.
 
Yardımcı Antrenörlüğe getirilen Bülent Daşdan ise geçmiş dönemlerde Tekirdağspor'un takım kaptanlığını yapmış ve sarı siyahlı takımın başarısı için mücadele etmişti. Daşdan geçen sezon Bağcılarspor'un da Teknik Direktörlüğü'nü yapmıştı.
 
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve Başkan Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa ve Genel Sekreter İsmet Teberoğlu katılımıyla gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkanı Orhan Çebi, "2013-2014 sezonunda şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak bir takım kurmak için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar on iki sporcumuzla anlaşmaya vardık. Bugün daha önce anlaşmaya vardığımız ve transferlerde beraber hareket ettiğimiz Teknik Heyetimizle resmi sözleşme imzaladık. İmzalanan sözleşmeler camiamıza hayırlı olmasını ve gelecek sezonda bizleri mutlu edecek sonuçlara götürmesi temennisinde bulunuyorum" ifadesini kullandı.