info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor rövanşı aldı

Tekirdağ Süper Amatör Küme de Tekirdağspor, sahasında konuk ettiği Çorlu Sanayispor u 4-0 yenerken, geçen sezon son maçta yenildiği rakibinden rövanşı almış oldu.

Tekirdağspor sahasında agırladığı ç.sanayisporu ezici bir futbolla 4-0 mağlup etti daha maçın ilk yarısında 4-5 farka gidebileceği maçta eline geçirdigi fırsatları degerlendiremeyen sarı siyahlılar 2. Yarıda gol oldu yağdı tekirdağsğprun gollerini ilk yarıda burak elagöz 2.yarıda burak elagöz,mehmet karaca ve başarın golleriyle sonuca gitti.

Geçen sezon oynanan olaylı maç sonrasında emniyet güçleri abartacak sekilde güvenliği sağlamaya çalışınca ortaya türkiyenin hiç bir stadında görünmeyecek manzaralar ortaya çıktı.ve başka bir saçmalıkta sanayisporlu futbolcuların anlamsız şekilede korkup soyunma odasında soyunmayıp saha içinde soyunmaları idi.

Maçı izlemeyenler için anlatıcam bizim namık kemal stadını bilmeyen yoktur deplasman seyircisininde yeri bellidir. Ama bu maçta kendimizi gerçekten deplasmanda hissettik, kendi sahamızda deplasmandaydık stadda 700-800 civarında seyirci varken 15 tane sanayispor seyircisini korumak için 500 civarı polis görev yapıyordu. O kadar polis vardı peki neden tekirdağspor taraftarını kapalı tribünlere sokmadınız açık tribünde rezil ettiniz insanları. Türkiyenin belkide dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş bir olayı gerçekleştirdiği için tekirdağ emniyetini kutluyor bundan önce defalarda emniyet gücü olmadığı için hakem tarafından başlatılmadan tatil edilen maçlarada en azından 2 polis gönderip o maçların başlamasını kimsenin mağdur edilmemesini diliyorum. Geçen sezon kale arkasında çamur ve balçık içinde maç izleyen tekirdagspor taraftarlarına her türlü baskıcı tutumunu sergileyen emniyete acaba biz ne yaptık?

Son olarak tekirdağsporlu futbolcu kardeşlerimi en başta kaptanımız bülent daştanı özverisinden dolayı kutluyor bu galibiyeti yaşattıkları için tüm tekirdağsporlu taraftarlar adına teşekkür ediyorum

Kaynak: www.tekirdagpor.org