info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor:4 - Şarköyspor:0

Sarı-siyahlılar son maçında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor u mağlup ederse ligi ikinci sırada bitirip 3. lige yükselme maçlarına katılacak.

2009-2010 Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligi 14 Mart Pazar Günü oynanacak olan son hafta maçlarıyla sona erecek. Y. Hayraboluspor ve Karacaklavuzspor un ligden çekilmesiyle düşen takımlar daha aylar öncesinden belirlenmişti. Tekirdağspor, Velişeme Belediyesi, Veliköyspor ve Çorlu Gençlerbirliği ilk iki sıra için büyük bir yarış içine girdiler.

İlerleyen haftalarla birlikte Veliköyspor yarıştan koptu. Son hafta öncesi Velimeşe Belediyesi eleme maçlarına katılmaya hak kazanan ilk takım oldu. İkinci takım ise hafta sonu Çorlu da oynanacak olan Gençlerbirliği ? Tekirdağspor karşılaşmasından sonra belli olacak.

Tekirdağ daki ilk maç 0-0 berabere bitmişti. Son haftaya Çorlu temsilcisi Sarı siyahlıların 3 puan önünde girecek. Tekirdağspor un deplasmandaki müsabakadan mutlak galibiyetle ayrılması bekleniyor. Zor ve gergin bir atmosferde geçmesi beklenen maçta iki takım seyircilerinin de türbinleri doldurması bekleniyor.

TEKİRDAĞSPOR ŞARKÖYSPOR U İKİNCİ 45 DAKİKADA VURDU

Şarköyspor un cezası sebebiyle karşılaşma Malkara 14 Kasım Stadı nda oynandı. Tekirdağspor u 100 kadar taraftarı destekledi. Vandallar taraftar grubu 90 dakika takımlarını yaptıkları tezahüratlarla ateşlediler.

Karşılaşma baştan sona Tekirdağspor un üstünlüğü altında geçti. Sarı siyahlılar ikinci 45 dakikada attıkları 4 golün dışında önemli pozisyonlardan da yararlanamadı. Ayrıca sarı siyahlılar adına direkten dönen toplar da vardı. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 beraberlikle tamamlandı.

GOLLER: BURAK, MEHMET VE EMİR DEN

Tekirdağspor ikinci yarıya da çok hızlı başladı. 47. inci dakikada sağdan Ayvaz ın ortasında 6 pasta kaptan Bülent kafayı vurdu. Kalecinin ancak çeldiği topa çizgi üzerinde Süper Amatör ün gol kralı Burak vurdu ve sarı siyahlılar 1-0 öne geçirdi. 8 dakika sonra Ayvaz yakın mesafeden hafif çaprazdan çok sert vurarak takımını 2-0 öne geçirdi. Golden kısa bir süre sonra Mehmet Karaca ve Emir in güzel vuruşları golle sonuçlanınca Tekirdağspor maçı 4-0 kazandı. Sarı siyahlılar sakat olan kaleci Yalçın Çok uzun bir aradan sonra forma giydi.

TOPLU SONUÇLAR

Şarköyspor:0 - Tekirdağspor: 4

Çorlu Gençlerbirliğispor: 1 - Veliköyspor :6

Karacaklavuzspor: 0 - Kapaklıspor:3 (Hükmen)

Y. Hayraboluspor: 0 - Velimeşe Belediyespor: 3 (Hükmen)