info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağı Yönetenler Muratlıda Buluştu

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve MURSİAD başkanı Mehmet Peköz, misafirleri bizzat karşıladı.

 
Başkanlığını Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun yaptığı Muratlı Islah Organize Sanayi bölgesi ve başkanlığını Sezginler A.Ş’nin genel müdürü Mehmet Peköz’ün yaptığı Muratlı Sanayici iş adamları derneğinin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği Tekirdağ ve ilçelerinin üst düzey yöneticilerini buluşturdu. Bürokratından siyasi parti temsilcilerine,dernek yöneticilerinden fabrikatörlere, birçok kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği  Muratlı’ya bağlı Yeşilsırt köyündeki bir et lokantasında gerçekleştirildi.
 
 
Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve MURSİAD başkanı Mehmet Peköz, misafirleri bizzat karşıladı. Davete Sanayi bakanlığı müşaviri Abdullah Aksoy ve eşi, Vali Yardımcıları Mustafa Yel ve Mustafa Masatlı, Malkara kaymakamı Mahmut Halal, Şarköy kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan, Marmara Ereğlisi kaymakamı İrfan Demiröz, Ticaret ve sanayi odası başkanı Cengiz Günay, Ticaret ve sanayi odası meclis başkanı Mustafa Özden,Muratlı Başsavcısı Serhat Engin Kurular, Muratlı hakimleri, Muratlı emniyet müdürü Tamer Taşçı, eski emniyet müdürü Cengiz Demircan, Muratlı jandarma komuta personeli,fabrika sahipleri ve genel müdürleri,dernek temsilcileri,siyasi parti temsilcileri ile kamu yöneticileri katıldı.
   
 
Güzel ve neşeli bir ortamda geçen iftar yemeğinde,oruç açılmasına rağmen, lokanta personelinin oruç açılmasından yaklaşık yarım saat sonra yemek servisi yapması tepkiyle karşılansa da, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun girişimleriyle bu sorun giderildi. Yemek sonunda içilen çaylar ile birlikte koyu bir sohbet ortamı oluşması ve davetlilerin memnuniyeti neticesinde Tekirdağ'ın nabzını tutan yöneticiler lokantadan memnun ayrıldı.
   
 
Davet hakkında düşüncelerini ifade eden Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında birlik,beraberlik ve dayanışmanın üst düzeyde yaşandığı, geleneklerimizin yaşatıldığı ülkemizde bir araya gelerek kardeşlik ve dostluk içinde manevi bir huzur ortamı oluşması memnuniyet vericidir. Bu mübarek günde davetimize icabet edip bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.