info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Yağmur Hayatı Felç Etti

Tekirdağ’ın Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde başlayan ve yaklaşık olarak yarım saat süren sağanak yağmur ve dolu, birçok evi ve iş yerini sular altında bıraktı.

Yağmur suları itfaiye ekiplerince tahliye edilirken, Çerkezköy ilçesinde yıkılan istinat duvarı araçlara büyük çapta maddi hasar verdi.
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur nedeniyle, birçok ev ve iş yerini su bastı. Özellikle Cambazlar Caddesi'nde bulunan pazar yerinde, vatandaşlar ve esnaf büyük mağduriyet yaşadı. Pazarda bulunan birçok meyve ve sebze yağmurdan olumsuz etkilenirken, ilçedeki lunapark ise kullanılamaz hale geldi. Kapaklı’da bulunan mahallelerde apartmanların giriş ve bodrum katlarını da su bastı. Bazı vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. 
Kapaklı Belediyesi’ne ait ekipler ve itfaiye de suyu motorlarla tahliye etti. Pınar bulvarının suyla kaplanması nedeniyle, bazı caddelerde trafikte aksamalar yaşandı.
 
ÇERKEZKÖY’DE DE DURUM AYNI
Öte yandan Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde de benzer görüntüler yaşandı. İmar Sitesi'nde, kapalı otopark ile yine Gazi Osmanpaşa Mahallesi Cefa Sokak'taki evlerin birinci katlarını su bastı. Çerkezköy’de 50’ye yakın iş yeri sulara teslim olurken, İmar Sitesi'nde yaşayanlar ise her yağmurda yaşanan soruna tepki gösterdi. 
İlçe merkezinde sağanak yağışın ardından su basan kesimlerde vatandaşlar logarları açmak için yoğun bir çalışma içine girdi. Hayri Batur Caddesi'nde bulunan yol ise logarların taşması ile bozuldu. Sağanak yağmur İmar Sitesi'nin istinat duvarlarını da yıkarak burada park eden araçlarda büyük çapta maddi hasar oluşturdu.