info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Emniyet Kemerinin Önemini Vurguladı

Tekirdağ Emniyet Müdürlü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce kazalarda emniyet kemerinin ne kadar yararlı olduğunu vurgulamak için 3 günlük simülasyon aracıyla Tekirdağ tuğlalı parkta vatandaşlara uygulamalı eğitim veriyor.

Bu gün Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün şehir içi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler il jandarma komutanlığı trafik ekipleri tarafından verilen eğitim çalışmalarında önce trafik ekiplerinde görevli müdür, amir ve polisler ile gazeteciler ve vatandaşlar uygulamalı eğitim çalışmalarına katılarak araçta emniyet kemerli ve kemer takmadan araç içinde durumu yaşadılar.
 
Bu uygulamalı eğitimin emniyet kemerinin bir hayat kurtardığı kazalarda ne kadar önemli olduğunu anlattılar. Araç kullanan vatandaşlara özel olarak Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik denetleme şube müdürü Aytekin Uyar Tekirdağ ki uygulamalarda emniyet kemeri alışkanlığının çok düşük olduğunun tespit edildiğinden, Tekirdağ da vatandaşların bilinçlendirilmesi amacıyla Tuğlalı parkta 3 gün sürecek simülasyon çalışmalarını başlattık. Ailelere özellikle çocuklarının emniyet kemerini da takmaları konusunda bilinçlenmeleri için örnek olunması gerektiğini hatırlattı.