info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ U 17 de Tekirdağspor Şampiyon

Tekirdağ U 17 Futbol genç takımlar final gurubu maçları bu gün oynanan son gün maçıyla tamamlandı.

 

Tekirdağ U 17 Futbol genç takımlar final gurubu maçları bu gün oynanan son gün maçıyla tamamlandı.
Tekirdağ spor U 15 İl şampiyonluğundan sonra bu günde ilimizi U 17 Türkiye şampiyonasında temsil etmek için yapılan final gurubu maçlarında çorlu  Aslan spor maçında 2 – 2 berabere kalarak il birincisi oldu.
Maçın başında il şampiyonluğu hesapları yaparak çıkan Tekirdağ spor U 17 takımı sporcuları, yedikleri golden sonra toparlanarak aslan spor kalesinde gol aramaya başladılar.
Baskılı oyuna fazla dayanamayan bir gün öncesinden maç oynayan Aslan Sporlu genç sporcularda yorgunluk belirtileri sakatlıklar başlayınca , maçta daha etkili bir oyun ortaya koyan Tekirdağ spor lu futbolcular buldukları gol ile yapılan bütün hesapları bozdular.
Önce beraberlik daha sonra yedikleri bir golden sonra tamamen maçın hakimiyeni ele alan ve tek kale oynamaya başlayan Tekirdağ Sporlu gençler buldukları ikinci golden sonra artık maçın 90. Dk. Geldiğinde hakem 4 dk uzatma verdi.
Bu uzatma dk larındada gol kaçıran taraf Tekirdağ spor du. Maçın bitişi ile birlikte il şampiyonu olan Tekirdağ spor U17 takımını desteklemek için gelen Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı , Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,İl özel  idare genel sekreteri Musata Yel ,Belediye Başkan Yarımcısı Eyüp Yiğiter, Tekirdağ spor kulübü Başkanı Gürsel Erbap,Genel kaptan Tufan Yıldırım,Reşat koşar,Halit Çebi ve çok sayıda seyirci maçı izlediler.
 Hakemer: Murat Yücebaşoğlu ***, NBarış Acar ***,Serkan Eryılmaz ***
 
Tekirdağ Spor Takımı:
Oktay ***
Yusuf ***
Davut ***
Tefik Can ***
Çağatay ***
Abdullah ***
Burak ***
Cem ***
Umut***
Hakan ***
Atacan***
Yedekler : Muhammet,Ömer,Aziz,Ümit,Bertan,Yunus
Aslan spor :
Caner **
Fatih **
Melih**
Tunahan**
Tahsin **
Enescan **
Efe **
Doğukan **
Okay **
Mertcan **
Ömer **
Yedekler : Birkan , Deniz, Mehmet,Mehmet Onur,Özgür,Sinan,Orçun