info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ticaret Sanayi Odasından İftar Yemeği

Tekirdağ Tic ve San. Od. Yönetimi geleneksel olarak her ramazan ayında tertip ettikleri iftar yemeğini bu akşam Tic. San. Od. Salonunda 300 davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Tekirdağ Tic ve San. Od. Yönetimi geleneksel olarak her ramazan ayında tertip ettikleri iftar yemeğini bu akşam Tic. San. Od. Salonunda 300 davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, MHP Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, NKÜ Rektörü Prof Dr. Osman Şimşek,İl Genel Meclisi Başk. Av. Orhan Perçinoğlu,İl Jandarma Alay Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, Müftü Mahmut Gürlen,Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Mhp İl Başkanı Enes Kaplan, Siyasi Partilerin Yönetim Kurulu Üyeleri,Vergi Dairesi Başkanu Abdurrahim Karayel,BT Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Muharrem Murat, Bölge Müdür Yardımcıları Abbas Sarıhan, Mehmet Turgut, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, İl Sağlık Müd. Dr. Mehtap Şen, Tredaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, Esnaf Sanatkarlar Od. Bir. Başk. Sami Kayın, Tekirdağ Taş. Koop. Başk. Ali Rıza Eti, Tic Borsası Başkanı Osman Sarı, Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar,Bld. Başkan Yrd. Eyüp Yiğiter, Şoförler Od. Başk. Şenol Turan, Tic. San. Od. Yön. Kur. Başk. Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, İl Çevre Ve Şehircilik Müd. Mehmet Ceyhan, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müd. Vekili Hüseyin Kantar, Tekirdağ Spor Kulübü Başk. Gürsel Erbap, Eski Tic. San. Odası Yönetim Kurulu Başkanları Öner Özen, Zeki Varan, Ahmet Acartürk, Fedai Yüksel, İşkur Müdürü Şerafettin Küçük, Başkan Nakliyat Galip Öge, Özcanlar Köfte Mestan Özcan, Ziraat Od. Başk. İmdat Saygı, Doğanlar Kurtarıcı Hamdi Şılga, Ecz. Od. Başk Ufuk Ersöz, Tabip Od. Başk, Dr. Abdullah Önen, Tic. San. Od. Yön. Ve Meclis Üyeleri Çalışanları Davetliler Katıldılar.

Yemek sonu Tekirdağ İl müftüsü Mahmut Gürlen’in yemek duasını yaptırmasının ardından, Tic. San. Od. Yön. Kur. Başk Cengiz Günay yapmış olduğu konuşmasında; her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Yemeğe katılan tüm misafirlerimizi Tekirdağ Tic. Ve San. Od. adına saygı ve sevgi ile selamlıyorum dedi. Manevi güzelliklerin yaşandığı ramazan ayı, sosyal hayatta kaynaşma ve dayanışmanın yoğun olarak icra edildiği, oruç iradelerin merhametle eritildiği mübarek bir aydır.

Bu gün birey ve toplum olarak birbirimizi anlamaya sevgi ve saygı göstermeye birlik ve beraberlik içinde bağlarımızı güçlendirmeye ihtiyacımız vardır. Çünkü dünyada yaşanan huzursuzluklar ve ekonomik sıkıntılar bizleri her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmamız gerektiğini göstermektedir. Değerli konuklar ; kurumumuzu bu günlere getiren eski dönem yöneticilerimize emeği geçen çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ramazan aynın bizlere ülkemize ve İslam alemine huzur ,barış ve bereket getirmesini diliyorum dedi.

Daha sonra yemeğe kutlama telgrafı gönderen, Özlem Yemişçi, Faik Öztrak ,Emre köprülüden gelen telgrafları okundu.