info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Spor Lige Hazırlanıyor

Tekirdağspor Kulübü yeni yönetimi Rodosto Otel de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında içini döktü.

Tekirdağspor Kulübü yeni yönetimi Rodosto Otel'de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında içini döktü.

Yeni Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. Başkan Ercan Kısa, Genel Kaptan Vecdi Yalnızoğlu, Başkan Yardımcıları Atakan Tuncel, İsmet Teberoğlu, Basın Sorumlusu Orhan Çebi, Genel Sekreter Sezai Yazıcı, Muhasip Necmi Pipanlar, Halkla İlişkiler Ahmet Yavaşça ve Üye Talip Şanlı. Başkan Ercan Kısa, Tekirdağspor'un süregelen borçları yüzünden, kimsenin taşın altına eline sokmak istemediğini belirterek; "Kimse bu yükün altına girmek istemediği için görevi kabul etmiyor. SGK ve Vergi borçları 1 trilyon civarında. Çıkması muhtemel vergi affı kapsamında, ana para aslında az olduğu için ödenebilir ve bu sıkıntı aşılabilir. Bu yüzden aidat ve yeni üyelik için 50 TL gibi bir ücret talep ederek ayrıca SMS sisteminde 5959'la bağış toplayarak bu işin içinden çıkabileceğimizi düşünüyoruz.

Tekirdağspor'un şu anda oturmaya yeri yok. Zübeyde Hanım Parkı'nda bir masa dört sandalye toplantı salonu olmuş. Tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelmek için çalışacağız.

Bir daire tutmak ve sporcularımızı da orada barındırmak istiyoruz. Futbolcularımız orada burada kalıyor. Bu da daha pahalıya mâl oluyor. Futbolculara yüksek paralar teklif edilmiş ve bunun da yarısı verilmiş. Bu iş sıkıntı doğuruyor. Şu anda bazı sporcularımız takımı terk ettiler. Bu futbolcularla bağlayıcı bir sözleşmemiz yok. Hem parayı aldılar, hem de gittiler" dedi. Kısa, futbolcu sorununu çözmek için uğraştırını dile getirerek; "Atakan Tuncel Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, Belediye Bşakanımız da kongre üyesi, Yıldırım Demirören'le yapılan görüşme sonucu bizim Beşiktaş'ın alt kadrosundan futbolcu alabileceğimiz, hiç bir transfer ücreti ödemeyeceğiz sadece maç başı ücrette anlaşarak futbolcu alabileceğimizi söylediler. Bu toplantının ardından bizle İstanbul'a giderek, futbolcuları seçeceğiz. Belediye ve esnaftan 160 Bin TL yardım aldık. Kemalettin Nalcı 20 Bin TL sözü verdi. Bizim hedefimiz BAL liginde yer edinmektir. Daha sonra iyi bir ekip kurup, sıkıntıları da aşarak üst liglere ulaşmak istiyoruz.

Takımımız şu anda Antalya'da kampta. Orhan Çebi kanalıyla düşük maliyette bir kamp ayarladık. Antalya'da Rose Otel'de kalıyorlar. Takımı birleştirmek ve kaynaştırmak için böyle bir yol seçtik. Takım Başkan Yardımcımız İsmet Teberoğlu başkanlığında kamp yapıyor. Takım formamıza sponsor arıyoruz. Bir kaç görüşmemiz var." dedi.

Kaynak: 282 Tekirdağ