info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Spor, Beşiktaş ın Alt Yapısından Futbolcu Transfer Edecek

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ercan Kısa, "Tekirdağspor un 3. Lig de oynadığı dönemden kalan 1 milyon TL civarında vergi ve sigorta borçları var" dedi.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ercan Kısa, "Tekirdağspor'un 3. Lig'de oynadığı dönemden kalan 1 milyon TL civarında vergi ve sigorta borçları var" dedi.

Kısa, düzenlediği basın toplantısında, Tekirdağspor'un yeni yönetim kurulunun 10 Ocak itibariyle belirlendiğini söyledi.

Önceki dönemlerde Tekirdağspor'a destek verildiğini bildiren Kısa, ancak son dönemde bu durumun ortadan kalktığını belirtti.

Tekirdağspor'un, sadece 87 üyesinin olduğunu anlatan Kısa, üye sayısının arttırılması gerektiğini ifade etti.

Kısa, şunları kaydetti:

"Tekirdağspor'un 3. ligde oynadığı dönemden kalan 1 milyon TL civarında vergi ve sigorta borçları var. Tekirdağspor'un destek görmemesinin ve üye sayısının az olmasının en önemli nedeni bu. Komisyondan geçen bir af yasası var. Aftan faydalanılabilirse bu durumdan kurtulunabilir. Kulübün 1 yıllık ortalama gideri 250 bin TL civarında. Hedefimiz Tekirdağspor'u layık olduğu yere taşımak. Bal Ligi'nde tutmak."

BORÇLARA ÇÖZÜM

Tekirdağspor'un borçlarının ödenebilmesi için 2 proje ürettiklerini belirten Kısa, üye aidatlarıyla ilgili yeni düzenleme yapmayı planladıklarını ifade etti.

Üye aidatlarının 100 TL giriş ve sonrasında aylık 10 TL, yani senelik toplam 220 TL olduğunu bildiren Kısa, şöyle konuştu:

"Yeni projemizle, üye aidatlarını giriş ücretiyle beraber her şey dahil yıllık 50 TL yapmayı planlıyoruz. Amaç üye sayısını çoğaltarak takıma desteği arttırmak. Birde cep telefonundan kısa mesaj sistemiyle merkez numarası alarak yurt içi ve dışından bağış toplamak. Vergi ve sigorta borçlarını bu şekilde kapatmayı planlıyoruz. Birde takıma sponsor arayışı içerisindeyiz. Bir çok firma ile görüşmelerimiz sürüyor."


TEKİRDAĞSPOR'A BEŞİKTAŞ'TAN DESTEK

Tekirdağspor'u oyuncu yönünden de ayakta tutmaya çalıştıklarını anlata Kısa, oyuncu anlamında Beşiktaş Spor Kulübü'nün kendilerine destek verdiğini söyledi.

Beşiktaş Spor Kulübüyle görüşmelerin devam ettiğini belirten Kısa, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Beşiktaşspor Kulübü alt yapısından Tekirdağspor'a 5 futbolcu transfer edeceğiz. Bu futbolcuların parasını Beşiktaş karşılıyor. Takıma gelen futbolcularla gücümüzün artacağına inanıyoruz. Bizim tek sorumluluğumuz bu futbolcuların Tekirdağ'a geldiğinde ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak."

 

Kaynak: Haber3