info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Şoförlerinden Süleymanpaşa Belediyesine İsyan

Tekirdağ`ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanlığı, bir skandala imza attı.

İlçeler arası toplu taşıma hizmeti veren kooperatif şoförleri, Süleymanpaşa Belediyesinin 5 yıl içinde ek hizmet binası yapma karşılığında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzaladığı eski otogardan paralı otopark yapmak için kendilerini dışarıya atmasına büyük tepki gösterdi.

Kooperatif şoförleri, mağduriyetlerini anlatmak için muhatap bulamadıklarını, dertlerini anlatacak hiçbir yetkilinin kendilerini kaale almadıklarını söyledi. Bu konuda tepkilerini dile getiren kooperatif şoförleri, " ilçeler arası yolcuyu eski otogardan alıyoruz. Şehir merkezinde araçlarımızı koyacak yer yok. Biz araçlarımızı nereye koyacağız, yolculara nasıl hizmet vereceğiz? Büyükşehir Belediyesi,yetkinin Süleymanpaşa'da olduğunu söylüyor. Süleymanpaşa,otopark yapmak için Tekirdağ'ın tüm ilçe araçlarını dışarı çıkardı. Süleymanpaşa Belediyesinde muhatap bulamıyoruz. Bu nasıl belediyecilik? Biz ne yapacağız, her iki belediyede bir tek yetkili yok mu" diye tepki gösterdiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin protokol ile ek hizmet binası yapması gereken yeri, tam da 5 yıllık sürenin bitimine yakın amacı dışında paralı otopark yapması, belediyeye ait toplu taşıma otobüsleri bu otoparka park ederken, kooperatiflerin de halk otobüsü statüsünde olmasına rağmen adeta dışarı atılması, çifte standart yorumlarına neden olurken Süleymanpaşa belediyesinden bir açıklama gelmemesi, "biz istediğimizi yaparız" düşüncesi yaratıyor.

Kaynak : Murat Ürtekin