info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Trafik Kazası: 1 ölü

Tekirdağ da meydana gelen trafik kazasında bir kişi, kullandığı araçla ev arkadaşının otomobiline çarparak arkadaşının ölümüne yol açtı.

Tekirdağ da meydana gelen trafik kazasında bir kişi, kullandığı araçla ev arkadaşının otomobiline çarparak arkadaşının ölümüne yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ dan İstanbul istikametine giden Metin K. yönetimindeki 34 GD 0485 plakalı otomobil, Hürriyet Mahallesi Baykallar mevkinde, Mehmet Uğur Sökmen (28) yönetimindeki 34 FM 4416 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kontrolden çıkan Sökmen in otomobili kaldırıma çarparak durabildi.

Çevredeki vatandaşlar ve yoldan geçen diğer sürücüler, polis ve ambulanstan yardım istedi. Kazada başından ağır yaralanan Sökmen, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metin K. ise otomobilini Baykallar Sitesi nin otoparkına bırakarak kaçtı. Emniyet güçleri, Metin K. için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri de otoparkta otomobil üzerinde inceleme yaptı. Öte yandan, Metin K. ile Sökmen in iki ayrı firmada ilaç mümessilliği yaptığı ve Hürriyet Mahallesi nde bir sitede aynı evde kaldıkları belirtildi. Olayı duyan Sökmen ve Metin K. nın arkadaşları, Sökmen in yaşamını yitirdiği özel hastaneye geldi. Sökmen in öldüğünü öğrenen arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.