info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Düğün Dönüşü Kaza

Tekirdağ Merkeze bağlı Osmanlı Köyü kavşağında, plakasız mobilet motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu, motosikleti kullanan Hasan Görkem Ünal (17) hayatını kaybetti. Yanındaki arkadaşı Emrullah Durak (17) ise ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi nde tedavi altına alındı.

 

Tekirdağ, Hayrabolu yolu 20. km'de Bıyık Ali Köyü'ndeki bir arkadaşlarının düğününden dönen Hasan Görkem (17) ve Emrullah Durak (17), bindikleri motosiklet ile Hayrabolu'ya doğru yola çıktılar. İddiaya göre, düğünde alkol alan gençler, Osmanlı Köyü yakınlarına geldiklerinde, karşı yönden gelen 59 ED 592 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştılar, çarpışma sonrası 59 ED 592 plakalı araç takla atarak yoldan çıkarken, motosiklette bulunan Hasan Görkem (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşı Emrullah Durak ise olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Otomobil'de bulunan sürücü Ö.Y. (32) ile yanında bulunan M.G. (38) kendi imkanları ile devrilen araçtan çıktılar. Devrilen aracın içinde ve yanında alkol şişeleri bulunduğu belirtildi. Tekirdağ Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza sonrası hafif sıyrıklarla kazayı atlatan Ö.Y. ve M.G.'yi göz altına aldılar. Yaralı Emrullah Durak'ın tedavisi, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde devam ederken, kaza ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma soruşturmayı sürdürüyor.