info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ CHP İl Başkanlığından Açıklama

Bu gün burada BELEDİYEMİZDE başlatılan soruşturmanın neticesinde açılan kamu davasının dün gerçekleşen duruşmasında özgürlüklerine yeniden kavuşan, belediye çalışanlarımız ve başkan yardımcılarımızın aramızda olmasından büyük bir sevinç duyduğumuzu sizinle paylaşmak istiyoruz.

Bundan sonra da arkadaşlarımızın yanlarında olacağız, halktan ve doğruluktan ayrılmadıklarına inancımız ile adaletin tecellisi sonucu bu suçlamalardan son karar ile de kurtulacaklarına inancımız devam etmektedir.
Bizce ülke genelindeki bu türlü suçlamalar ile AKP iktidarının hedefi, Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri kamu hizmeti gördürmez hale getirmek, sindirmek ve sonucunda itibarsızlaştırmaktır.
Bu tür operasyon ve benzer uygulamalar ile AKP’nin iktidar gücünü, halka ve ülkeye hizmet için kullanmak yerine; kendisinden olmayanlara, bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklere yönelik kısıtlama ve uygulamalara karşı, demokratik şekilde tepkilerini gösterenlere iktidar kendi siyasi, kültürel, ekonomik, dinsel bakış açısı dışındaki herkese baskı ve zorbalık uygulamayı tercih ederek göz dağı vermek istemektedir.
AKP,
Bireyin ve toplum vicdanını,
Komşunun komşuya olan hoşgörüsünü,
Kardeşin kardeşe olan merhametini ortadan kaldırarak ülkeyi ayrıştırmak çabasındadır.
Özgürlüğü, adaleti, eşitliği
İnsan haklarının,
Bireysel ve uluslar arası BARIŞI ve HUZURU istemenin suç olduğu bir körlüğün içindedir.
Ancak her ne olursa olsun operasyonlar; senaryolar, varsayımlar, hukuk dışı uzun süreli dinleme ve takipler ile bireyden suça ulaşma şeklindeki yöntemler, partimizin ve yerel yönetimlerdeki arkadaşlarımızın; insanımıza olan inancını, hizmet aşkını, çağdaş, şeffaf, sosyal belediyecilik yaklaşımını, hukuk devleti kavramına olan inancımızı, maddi ve manevi tüm baskılara rağmen eksiksiz demokrasi mücadelemizden bir an olsun bizleri vazgeçiremeyecektir.
Birkaç gün sonra partimizin doksanıncı kuruluş yılını kutlayacağız. İlk günden bu güne kadar Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı özgür yurttaşlardan oluşan, çağdaş, demokratik, aydınlık, tüm dünya için BARIŞ çabası içinde olan Tam Bağımsız Türkiye ülkümüzden hiçbir engel bizleri caydırmayacaktır.
Bu gün burada beraber olmanın sevincini yaşadığımız arkadaşlarımız gibi Cumhuriyet Halk Partili her birey bu ülkünün gerçekleşmesi için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bizlerin adalet inancında; her ne olursa olsun kayrılmayı beklemek, ayrıcalık istemek yoktur. Özgürlük ve adalet için gerçekleri savunmak inancımızdan vazgeçmek esastır.
 
Tüm Tekirdağ Halkına Saygılarımızla..
CHP Tekirdağ İl Başkanlığı