info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediye Başkanı Basından Büyükmü?

Tekirdağ belediye başkanlığında şimdiye kadar aleni olarak görünmeyen fakat artık neredeyse tüm Tekirdağ basınının hemfikir olduğu basına tavır aldığının su yüzüne çıkmasıdır. Konunun özüne gelecek olursak;

Çorlu’dan haberden gelmişim.Sayın Adem Dalgıç’ın dediği gibi,her yerde olma çabasındayız.Tekirdağ belediyesinin kapısında Ekran Haberden Ömer Faruk Tabuk kardeşimle karşılaştık.Bana,  “Abi bunları savunma sakın.Başkanla görüşmek istedim,görüşemezmiş.Ben de bundan sonra o şekilde davranırım.Çok sinirliyim.” Dedi.Ardından ben de çıkıp bir bakayım dedim.Kapıdaki memurlara başkanla görüşmek istediğimi söyledim. “BAŞKANIN BUGÜN İZİN GÜNÜ GÖRÜŞEMEZ.ŞU AN TOPLANTIDA.GELMEDEN ÖNCE RANDEVU ALMANIZ GEREKİRDİ” dediler.
Arkadaş,sayın başkan Amerika veya Rusya devlet başkanı mı ki randevu alayım? Madem izin günü,belediyede ne işi var?İzinli bir başkan ne toplantısı yapıyor?
Çorlu’da Ünal başkan yoktu,başkan vekili sevgili kardeşim Aynet Buyan beni kapıda karşıladı.prosedür budur.Randevu da almadım.
Ben halkım ve o da halkın seçtiği bir kişidir.Halk o makama çıkarmıştır,halk yeri geldiğinde indirir.Ben haberciyim,randevu almam.Eğer beni bir başkan randevuyla kabul edecekse benim başkanım olamaz.
BİZİM NE BELEDİYE BAŞKANINA NE MİLLETVEKİLİNE  NE DE BÜROKRATLARA EYVALLAHIMIZ OLAMAZ.EĞER BİZ MANŞETLERİMİZE TAŞIMAZSAK NE BAŞKANI NE VEKİLİ NE DE BÜROKRATLARI KİMSE TANIMAZ VE ÖNEMSEMEZ.
Sayın Adem Dalgıç;Bu yazımı ister  dikkate alır,ister almazsınız.Şunu bilmelisiniz ki,makamınıza gazeteci gelme meraklısı değildir.Çorlu’dan kurumunuz hakkında şikayet vardı,onu iletecektim ama görüyorum siz basından daha büyüksünüz.Bizim size değil,sizin bize ihtiyacınız var.Kurumunuza aldığınız gazeteleri seçerek alıyorsanız,basına kapıdaki personeliniz randevu tavsiye ediyorsa,her gelindiğinde ya toplantıda ya yurt dışındaysanız,sizin bundan sonra basınla işiniz yok demektir.
Üstelik akabinde karşılaştığımızda bu konuyu size ifade ettiğimde “NE YAPAYIM?” diyorsanız,bizim de yapacak bir şeyimiz yoktur.Bir bakmışsınız,basın toplantılarını basın olmadan yapıyor olursunuz.
YA TAVRINIZI DEĞİŞTİRİN,YA DA KAPIDAKİ ÇALIŞANLARINIZI DEĞİŞTİRİN.Şimdi soruyorum;
BASINLA UYUM İÇİNDE  ÇALIŞACAK MISINIZ,BASINDAN BÜYÜK MÜSÜNÜZ?
 
DİPNOT;BU OLAYDAN SONRA VALİ YARDIMCIMIZ  SAYIN MUSTAFA MASATLI İLE BİRLİKTEYDİM.BASININ DEĞERİNİ BİLEN,DEĞERLİ, ADAM GİBİ ADAMDIR.HERKESE ÖRNEK OLSUN.
Kaynak : Murat Ürtekin