info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Basın Mensubları Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Tekirdağ Basın Mensupları derneğinin 8. Olağan genel kurulu dün dernek merkezinde yapıldı.

Tekirdağ Basın Mensupları derneğinin 8. Olağan genel kurulu dün dernek merkezinde yapıldı. Yoğun gündem ile toplanan genel kurul divan başkanlığına Ersin Bilmeç , Hakan Karaca, Cengiz İsel seçildiler. Gündem maderleri üzerine yapılan oylamadan sonra kongre başladı. Saygı duruşu istiklal marşı sonrası iki yıllık faaliyet raporu, mali rapor, denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi.

Divana verilen önerge ile 8 kişilik yönetimin 10 kişi olmasına başkanla beraber 11 kişi olarak değişiklik yapılması oylandı. Türkiye gazeteciler federasyonuna katılım için yönetim kuruluna yetki verilmesine ve federasyon delegeliği için 4 aday belirlenerek seçilmesine oy birliği ile karar verildi. Tekirdağ da yer alan tüm basın mensuplarının bir dernekte toplanması için verilen önergeler okundu. Basın mensupları derneğine yeni katılan üyelerin yönetim kurulu kararıyla kabullerinin yapılması sonucu genel kurulda kendilerinin de temsili için karar alındı.

Tekirdağ da yeni açılan Basın İlen Kurumu ile ilişkilerin daha üst düzeyde olması için güçlü bir dernek ve yönetim oluşturulması benimsendi.

Yeni yönetim kuruluna seçilen asil üyeler:
Naci Akyazı
Cenap Kürümoğlu
Şaban Kardeş
M. Selahattin Er
Kamil Baştuhan
E. Bedia İlerler
Nijat Ayvaz
Ersin Bilmeç
Cem Akyazı
Uğur Adutalp
Sevdegül Malit

Federasyon Delegeleri:
Naci Akyazı
Seval Kardeş
Cenap Kürümoğlu
Ersin Bilmeç