info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ankara da Tanıtılacak

Tekirdağ, Ankara da gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Tanıtım Günleri nde tanıtılacak. Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi ne gelen Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek 3-6 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Tanıtım Günleri hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ, Ankara'da gerçekleştirilecek olan 'Tekirdağ Tanıtım Günleri'nde tanıtılacak. Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek 3-6 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Tanıtım Günleri hakkında bilgi verdi. 
Çerkezköy Kaymakam’ı Metin Kubilay etkinliğin Tekirdağ ili ve ilçelerini tanıtmak için güzel bir fırsat olduğunu söyleyerek “Plan ve programı inceledim, oldukça iyi hazırlanmış bir program. Bu vesile ile bir çok kurum ve kuruluşun aynı çatı altında Tekirdağ için bir arada çalışma imkanı da yakalayacak olmasının önemli olduğunu düşünüyorum’’ dedi.
Yapılacak olan organizasyonun 4 gün süreceğini belirten Ferhat Akgül,’’Ankara’dan sizlere selam getirdik, sizlerin de desteği ile 3-6 Ekim tarihleri arasında güzel bir tanıtım yapmayı hedefliyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştirmekteki amacımız, Tekirdağ ve İlçelerinin tanıtımını yapmanın yanı sıra Tekirdağ’a ait olan kültür güzelliklerini Ankara’da yaşayan Tekirdağlılara ve Ankara halkına tanıtmak olacak" diye konuştu.
Yapılacak olan etkinliğin organizasyonunu üstlenen Organizatör Canan Keravit şunları söyledi: “Bu tür etkinlikler bir yörenin tanıtılması açısından büyük önem taşır. 3 bin metrekarelik bir alanda Tekirdağ’a ait yöresel lezzetlerden halk oyunlarına kadar bir çok kültürümüzü Ankaralılara tanıtacağız. Bu doğrultuda Ankara’da yaşayan Tekirdağlıların, Tekirdağ’a olan özlemleri de bir nebze giderilmiş olacak. Tekirdağ’daki bütün ilçelerimizi ziyaret ettik. Ankara’da Tekirdağ’ı en güzel şekilde canlandıracağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz.’’
Ziyarette Dernek Başkanı Ferhat Akgül’ün yanı sıra dernek üyeleri, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, organizasyon sorumlusu Candan Keravit ile Çerkezköy Kaymakamlığı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sertaç Çınar hazır bulundu.